120 000€
4k. Namas, Vaiteliai,
Vaiteliai,
Pardavimas
Objekto ID:
 80022
Specifikacija:
Kambariai:
4dd
Plotas
80 kv.m.
Viso aukštų:
1
Šildymas:
Dujinis
Statybos metai:
2017
Būklė
Suremontuotas
Mūrinis
Teritorijos plotas:
6.16 a.
Nauja statyba
Aprašymas
Parduodamas naujos statybos namas su dideliu garažu Klaipėdos raj., s/b "Vaiteliai" netoli Gargždų ir Kretingos (10km). Sklypas 6,16 a, kampinis, aukštoje vietoje, todėl per liūtis nesilaiko vanduo. Netoli pagrindinio kelio Gargždai - Kretinga.
Pastatytas 2016 metais, galutinai pabaigtas 2017  Erdvi svetainė vienoje erdvėje su virtuve, miegamasis, 2 vaiko kambariai, tualetas kartu su vonia, nedidelis koridorius ir katilinė. Namas pilnai įrengtas, sumontuotas kokybiškas virtuvinis komplektas su įmontuojama buitine technika: elektrinė orkaitė ir kaitlentė, indaplovė.
Parduodama su baldais ir buitine technika.
Sumontuoti kokybiški langai ir durys. Patogus ir šviesus išplanavimas. Visuose languose sumontuoti naujo modelio roletai diena-naktis, iš lauko pusės sumontuoti tinkleliai nuo vabzdžių. Įtempiamos lubos visame name.
Katilinėje pastatytas dujinis katilas Viessman su balionais (šildymo kaina 50-70 eur/mėn). Taip pat yra kondicionierius su šildymo funkcija, kuri puikiai tinka šildytis prieš ar po šildymo sezono. Vanduo iš 55 m gylio gręžinio. Yra vandens minkštinimo sistema, filtrai. Grindinis šildymas visame name, išskyrus miegamuosius, radiatoriai.
Name įrengta GPS signalizacija, kuri praneša visus įvykius į telefoną. Taip pat ir priešgaisrinė sistema.
Didelis garažas (~40 m2) su automatiniais vartais. Garaže pastatyta vandens laistymui skirta sistema (hidroforas) iš šalia esančio šulinio. Prie garažo prijungta malkinė-laukinis sandėliukas (~9 m2).
Prie namo įrengta 14 m2 terasa. Lauke ant namo ir garažo sienų sumontuoti 5 lauko šviestuvai iš visų pusių. Yra nuotekų valymo įrenginys "Traidenis". Sumontuoti automatiniai kiemo vartai.
Teritorija nuo gatvės aptverta medine tvora, nuo kaimynų skiria taip pat medinė ir tinklinė tvoros. Prie pat yra pakabintas gatvės žibintas, todėl vakarais šviesu ir saugu grįžti namo. Elektra - 8kW. Yra šiltnamis.
Teritorija sutvarkyta. Pasodinti nauji vaismedžiai: kriaušės, kolonijinės obelys, trešnės (10 vnt). Paliekama akumuliatorinė vejapjovė, trimeris.
Kaina derinama.
Vietovė
Adresas: Vaiteliai,

NT brokerė.

Susisiekite:

Telefonas:

Elektroninis paštas:

Panašūs projektai

Namas,  Jakai, Spindulių g.
Jakai, Spindulių g.
149 500 €
Namas,  Girkaliai
Girkaliai
43 000 €
Namas,  Klemiškė II
Klemiškė II
235 000 €