250 000€
5k. Butas, Klaipėda, Turgaus g.
Klaipėda, Senamiestis, Turgaus g.
Pardavimas
Objekto ID:
 40500
Specifikacija:
Kambariai:
5dd
Plotas
122 kv.m.
Viso aukštų:
3 iš 3
Šildymas:
Elektrinis
Statybos metai:
1903
Būklė
Suremontuotas
Mūrinis
Aprašymas

Butas per 2 aukštus pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje.

Bendras buto plotas ~150m. Naudingas - 122m.

Pagrindiniame buto aukšte - prieškambaris + 1 miegamasis + svetainė + virtuvė + san. mazgas.

Antrajame (mansardinis) - šeimininkų miegamasis su dar vienu san. mazgu + svečių/darbo kambarys+ 2 rūbinės.

Butas visiškai autonominis, labai ekonomiškas - visos instaliacijos (vamzdynai, elektra) įrengta naujai, atsijungus nuo miesto šildymo, viską ką galima išgriovus iki dėžutės ir papildomai apšiltinus visas sienas ir stogą.

Šildymas/vėsinimas visiškai autonominis (nustatote patys kiek vėsos ar šilumos norite ir kada norite) pulteliais/internetu valdomais oras-oras siurbliais/kondicionieriais (3vnt) + 24kw galingumo beveik 1m. įstrižainės židiniu su ortakiais. apatiniame aukšte ir gretimame bute - perteklinis miesto šildymas. Įrengti 2 mini rekuperatoriai.

Buto 4 langai ir 3 stoglangiai orientuoti į pietus, 1 langas ir 1 stoglangis - į rytus (į senamiesčio kiemelį), todėl butas labai šviesus ir šiltas.

Medžiagos naudotos l. kokybiškos, grindys-durys - laiptai - uosio masyvas, po židiniu - 700kg. vientiso akmens luitas (veikia kaip šilumos akumuliatorius), įrengti seifai, šviesolaidis, domofonas, atskiras 15kw galios elektros įvadas šiam butui.

Tvarkinga laiptinė su dviračių laikymo vieta - viso 4 butai.

Savininkui - 2 lengvatiniai leidimai automobilio statymui. Į kainą įskaičiuoti integruoti baldai (prieškambario, vonios, garderobinės, miegamojo, virtuvės), taip pat įskaičiuotas tauraus gėrimo butelis pirkėjui/jai...

Buto remontuoti nereikia, į kainą yra skaičiuotas profesionalus visų patalpų sienų dažų dangos atnaujinimas Pirkėjo pasirinkta spalva.

Namas senamiesčio, tvarkingas, storom sienom, namas tylus, visi 3 kaimynai - solidūs žmonės, butas puikiai tinka nuomai ar šeimai, dėl namo vietos, sutvarkytos Turgaus gatvės - turtas Turgaus g. yra gera investicija.

Kaina derinama.

Tel. +37065201011

Vietovė
Adresas: Klaipėda, Senamiestis, Turgaus g.

NT brokerė.

Susisiekite:

Telefonas:

Elektroninis paštas:

Panašūs projektai

3k. butas,  Klaipėda, Kuncų g.
Klaipėda, Kuncų g.
72 000 €
2k. butas,  Klaipėda, Taikos pr.
Klaipėda, Taikos pr.
166 000 €
3k. butas,  Klaipėda, Budelkiemio g.
Klaipėda, Budelkiemio g.
99 000 €