205 000€
3k. Butas, Klaipėda, Birutės g.
Klaipėda, Centras, Birutės g.
Pardavimas
Objekto ID:
 30752
Specifikacija:
Kambariai:
3dd
Plotas
75 kv.m.
Viso aukštų:
3 iš 3
Šildymas:
Kolektorinis
Statybos metai:
2019
Būklė
Suremontuotas
Mūrinis
Nauja statyba
Aprašymas

INDUSTRINIO DIZAINO, HIPSTERIŠKOS DVASIOS LOFTAS, KLAIPĖDOS CENTRE LAUKIA JŪSŲ!
DIDELI LANGAI, NESTANDARTINĖS ERDVĖS IR ĮRENGIME TAIKYTI TVARUMO PRINCIPAI LEIS JAUSTIS ŠIUOLAIKIŠKAI, SKATINS LAISVĖS IR KŪRYBOS POJŪČIUS.

VIETA: Puiki „Klaipėdos Loftų“ lokacija įgalins tik per kelias minutes pėsčiomis pasiekti senamiestį, o per 15 min. pėsčiomis pasieksite ir senąją bei naująją perkėlas, Akropolį bei kitus miesto objektus. Kiemas uždaras, įrengta vaikų žaidimo aikštelė, butui priskirta parkingo vieta. Draugiška ir saugi pažangių žmonių kaimynystė.

PAGRINDINIAI DUOMENYS:
Adresas – Birutės g. 6, Klaipėda;
Statybos metai – 1972m, su rekonstrukcija į loftus 2019m.;
Pastato baigtumas – 85%, namas mūrinis;
Yra visos miesto komunikacijos;
Aukštas – 3/3, liftas yra;
Paskirtis – gyvenamoji, tipas – butas;
Bendras plotas - 75 kv.m;
Pirmo aukšto kvadratūra (registruotas plotas) – 48,68 kv.m;
Antresolė – 26,3 kv.m;
Įrengimas – pilnai įrengtas ir parduodamas su baldais bei buitine technika;
Balkonas – yra (eksterjere ir interjere);
Šildymas – kolektorinis su autonominiu valdymu;
Rekuperacinė sistema – yra;
Signalizacija – yra.

INTERJERAS:
Nestandartinio aukščio 5,2m. patalpoje yra įrengta antresolė, kuri suformuoja antrą buto aukštą. PIRMAJAME AUKŠTE įrengta svetainė, kuri sujungta su virtuve ir valgomojo erdve. Vienas darbo/svečių kambarys, kuris pagal poreikį, gali būti transformuojamas prijungiant prie bendros svetainės erdvės. Taip pat pirmame aukšte yra koridorius ir tualetas su dušu.
ANTRAJAME AUKŠTE (antresolėje) įrengtas pagrindinis miegamasis kambarys, vienas darbo kambarys ir vidinis balkonas, iš kurio atsiveria gyvenamosios erdvės gylis ir žavesys.

YPATYBĖS:
- Lofte įrengta profesionali rekuperacinė vėdinimo sistema ne tik užtikrinanti gaivaus oro patekimą į kiekvieną būsto erdvę, bet ir grąžinanti iki 90% šilumos iš šalinamo oro (ekonomiškumas ir energijos tausojimas).
- Kur įmanoma, apdailoje ir įrengime naudoti tvarūs sprendimai: bambuko parketlenčių grindys ir lubos po antresole, bambuko stalviršiai, lentynos ir laiptai (tai natūrali medžiaga ir tam nebuvo kertami miškai), o paviršiai apdoroti be lako, tik su alyva. Virtuvės baldų plokštės sąmoningai pasirinktos iš perdirbtų antrinių žaliavų.
- 4m. aukščio, trijų stiklų paketų, aliuminio rėmų langai ne tik pilnai patenkina dienos šviesos poreikį, bet užtikrina ir šilumos bei triukšmo izoliaciją. Žvaigždėtomis naktimis galima gėrėtis dangumi.
- Kolektorinė, trijų, atskirų grindų šildymo zonų sistema (tik pirmame aukšte) užtikrina efektyvų, jūsų individualius poreikius atitinkantį, lofto erdvių šildymą. Savo šildymo sezoną galite pradėti arba baigti kada tik panorėję.
- Nauja, moderni ir stilinga buitinė technika (sklabyklė, džiovyklė, indaplovė, indukcinė kaitlentė, dviejų zonų orkaitė, šaldytuvas/šaldiklis, gartraukis ir tt..).
- Jaukios, erdvios laiptinės, o tiems, kas pageidauja komforto – nauji, modernūs “Shindler” liftai jūsų paslaugoms.

Kaina derinama.

Telef:+37065201011

Vietovė
Adresas: Klaipėda, Centras, Birutės g.

NT brokerė.

Susisiekite:

Telefonas:

Elektroninis paštas:

Panašūs projektai

2k. butas,  Klaipėda, Žiedų skg.
Klaipėda, Žiedų skg.
105 000 €
2k. butas,  Klaipėda, Taikos pr.
Klaipėda, Taikos pr.
135 000 €
3k. butas,  Klaipėda, Žvejų g.
Klaipėda, Žvejų g.
333 000 €