169 000€
5k. Namas, Dercekliai,
Dercekliai,
Pardavimas
Objekto ID:
 60739
Specifikacija:
Kambariai:
5dd
Plotas
140 kv.m.
Viso aukštų:
2
Šildymas:
Geoterminis
Statybos metai:
2015
Būklė
Naujas
Mūrinis
Teritorijos plotas:
6 a.
Nauja statyba
Aprašymas
Parduodamas įrengtas namas su atskiru spa nameliu
Parduodamas įrengtas skandinaviško stiliaus dviejų aukštų namas su rūsiu, baldais ir buitine technika.
Pirmame aukšte sujungta virtuvė su svetaine, 2 drabužinės, vonios kambarys.
Antrame aukšte miegamasis su drabužine, atskiri darbo ir svečių kambariai.
Po visu namu įrengtas rūsys, kuriame yra 3 atskiros patalpos: skalbykla su wc ir kriaukle, katilinė ir erdvus sandėliavimo kambarys.
Namas turi įstiklintą ir apšiltintą verandą, kurioje galima poilsiauti nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens. Namas statytas sau, naudotos kokybiškos statybinės medžiagos, užsandarintas laikantis visų technologijų, yra šiltas.
Pirmame aukšte šildomos grindys, antrame aukšte - radiatoriai. Namas turi 3 šildymo sistemas: 1) oras-vanduo šilumos siurblys, 2) kieto kuro katilas su akumuliacine talpa, 3) svetainėje malkinė krosnelė, kuri puikiai padeda rudenį bei pavasarį sutrumpinti šildymo sezoną.
Šalia namo įrengtas atskiras 20kv.m spa namelis su medine lauko terasa. Namelyje įrengta elektrinė Huum pirtis su žadeito akmenimis. Sienoje instaliuota šviečianti himalaju druska. Pirties išplanavimas leidžia mėgautis ne tik minkštu garu bet ir puikiu vaizdu pro langus. O kas nemėksta pirties puikiai atsipalaiduos Jacuzzi su masažinėmis srovėmis. Namelyje sumontuota rekuperacinė sistema, šildomos grindys, dušas, išmanus apšvietimas.
Sklypas aptvertas medine tvora su automatiniais vartais, dideliu trinkelėmis išklotu kiemu, kuriame telpa 4 mašinos. Aplinka pilnai apželdinta, įrengti 4 alpinariumai su dekoratyviniais augalais. Sklype įrengtas lauko apšvietimas, apšviesti medžiai, takeliai, namo bei namelio lauko apšvietimas. Sklype auga dvi obelys, kurios vasara suteikia malonų pavėsį, bei duoda skanių obuolių, vėlyvoji vyšnia. Aplink namą eina takelis, tujos.
Namas prie asfaltuoto kelio, už namo - kanalas.
Papildomai galime parduoti ir besiribojantį sklypą su atskiru 80kv.m svečių namu, kuriame suplanuotas garažas dviems mašinoms, bei atskira lofto tipo poilsio zona su vonios kambariu, virtuve, panoraminiais langais, bei medine 50kv.m lauko terasa. Stiklinis šiltnamis, sutvarkyta aplinka. Sklypas aptvertas medine tvora su elektriniais vartais. Pridedamas abiejų sujungtų sklypų planas-vizualizacija.
Kaina derinama.
+37065201011
Vietovė
Adresas: Dercekliai,

NT brokerė.

Susisiekite:

Telefonas:

Elektroninis paštas:

Panašūs projektai

Namas,  Klaipėda, Akacijų g.
Klaipėda, Akacijų g.
235 000 €
Namas,  Klaipėda, Virkučių g.
Klaipėda, Virkučių g.
215 000 €
Namas,  Žiaukos, Paupio g.
Žiaukos, Paupio g.
30 300 €